ЖИТТЯ

У Дніпрі на Мазепи патрульний стріляв у чоловіка, який на нього напав: відео

У вівторок, 29 серпня, у Дніпрі на перехресті проспекту Івана Мазепи та вулиці Авіаційної було чутно постріли. Попередньо, чоловік з Jaguar напав на патрульних, через що один із поліцейських застосував вогнепальну зброю. Чоловік помер на місці події.

За попередньою інформацією від свідків, чоловік напав на патрульних під час перевірки документів. Усі обставини події з’ясовують. Про це повідомляє Інформатор з посилання на Інформатор Дніпро.

Патрульних відсторонили на час розслідування. Тим часом з’явилося відео інциденту. Його знімав хлопчик з автівки. Відео виклали в Telegram-каналі політика і екснардепа Ігоря Мосійчука.

Одразу зазначимо, що на відео не видно, як і з чого почався інцидент. Судячи з відео, в салоні Jaguar знаходилося щонайменше чотири людини: чоловік, жінка, а також двоє хлопчиків. Хто з дорослих знаходився за кермом – наразі невідомо.

Патрульні намагаються витягти жінку з авто. Вона кричить, що їй боляче і не виконує накази поліцейських. Пручається і чоловік, який сидить поруч. В цей час хлопчики, які сидять позаду, знімають усе на телефони.

Патрульним вдалося витягти жінку в авто, проте вона все ще пручалася і не давала себе затримати. В цей час вийшов з авто і чоловік, він напав на патрульного. Поліцейські застосували сльозогінний газ, розпочалися дві бійки: жінка з патрульною та чоловік з патрульним.

Один з хлопчиків в цей час вийшов з авто, продовжив знімати і сказав: “Тато, давай”. В цей час чоловік повалив патрульного на землю. Поліцейський піднявся, дістав табельну зброю і зробив три постріли. Після цього чутно лише крики дітей та жінки, а чоловік вже лежав на землі і не рухався.

Усі обставини події мають встановити у Державному бюро розслідувань.

Якщо відео не відображається – його можна переглянути у Telegram-каналі за посиланням.

Альона Антонова, Стас Руденко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас