ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині піймали серійного крадія речей з автівок

За серію крадіжок з автівок поліцейські Кривого Рогу викрили 32-річного чоловіка. Зловмисник проникав до чужого транспорту та забирав майно. Він неодноразово привласнив чужі перфоратори, компресори, акумулятор та банківські картки.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

В період з 3 по 10 листопада до поліції повідомляли про крадіжки з транспортних засобів. Правоохоронці з’ясували, що до вказаного злочину причетний 32-річний раніше судимий за аналогічні злочини чоловік.

На Дніпропетровщині піймали серійного крадія речей з авто

На Дніпропетровщині піймали серійного крадія речей з авто

20 листопада чоловіку повідомили про підозру у скоєнні 8 епізодів крадіжок, передбачених ч. 4 ст. 185 (вчиненого повторно, поєднаних з проникненням в інше сховище) та у скоєні 4 епізодів кримінальних правопорушень за ч. 1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів і т.д.) Кримінального кодексу України. 22 листопада чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині двоє 17-річних юнаків викрали автівку ЗАЗ. Також про те, що 32-річний чоловік викрав автомобіль біля магазину. І про те, що у Дніпропетровській області 30-річний чоловік викрав автівку військового з двору багатоповерхівки.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас