ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 32-річний чоловік викрав автомобіль біля магазину

На Дніпропетровщині 32-річний чоловік викрав автомобіль біля магазину, де його залишив власник. За викрадачем ганявся власник авто, а потім патрульні. Поліцейські наздогнали злочинця. 

Про це повідомила пресслужба Кам’янського районного управління поліції, передає Інформатор.

Під час патрулювання території району поліцейські Кам’янського помітили два автомобілі, які рухалися на великій швидкості. Водій другого автомобіля зупинився, підбіг до поліцейських та попросив допомоги. Він розповів, що залишив свій транспортний засіб біля магазину, а коли вийшов – автівки вже не було. Односелець повідомив йому напрямок, в якому поїхав автовикрадач, і вони разом намагаються наздогнати його.

За викрадачем ганявся власник авто, а потім патрульні

За викрадачем ганявся власник авто, а потім патрульні

Правоохоронці наздогнали та зупинили транспортний засіб. Тоді водій вискочив з автівки та намагався втекти. Проте був затриманий поліцейськими. Зловмисником виявився 32-річний житель Верхньодніпровської територіальної громади.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п`яти років.

Раніше ми повідомили про те, що п’яний водій на очах у батьків збив дитину. На Дніпропетровщині рятувальники деблокували 19-річного водія ВАЗ з понівеченої автівки.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас