ВЛАДА

У Нікополі 27-річному викрадачу мотоцикла повідомили про підозру

У Нікополі за незаконне заволодіння транспортним засобом слідчі повідомили про підозру 27-річному містянину. Злочин стався близько 16:10, біля одного з будинків по вулиці Першотравневій.

Про це повідомила пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

Тоді, власник залишив мотоцикл біля аптеки та пішов за покупками, а коли через декілька хвилин повернувся – транспорту вже не виявив. Про подію наступного дня повідомив до поліції.

Оперативники районного управління поліції почали пошуки крадія та мотоцикла. Поліцейські встановили, що скоїв злочин 27-річний житель Нікополя. Викрадений мототранспорт він заховав в напівзруйнованому будинку та наступного дня намагався його продати. Майно вилучили та повернули власнику.

5 вересня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 5 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпропетровській області 22-річний чоловік без прав та у стані сп’яніння тікав з блок-посту. Також про те, що на Дніпропетровщині жінка хотіла розплатитися фальшивими грошима. І про те, що 36-річний чоловік протягом двох місяців обкрадав власну матір.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас