ЖИТТЯ

Вдарив ногою в обличчя донечку: мешканка Дніпропетровщини понад рік терпіла чоловіка-тирана

Понад рік мешканка Дніпропетровської області потерпала від домашнього насильства. Спочатку чоловік бив лише її, потім добрався до дітей. Вдарив ногою в обличчя 4-річну донечку. Це стало останньою краплею для Анастасії. Вона зібрала речі й переїхала до матері.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

Вирватися з кола домашнього насильства Анастасії допомогли благодійники – Фонд “Помагаєм” та Мережа “Пані Патронеса”, які працюють за технічної підтримки структури ООН Жінки та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF).

Благодійники розповіли: “До мережі “Пані Патронеса” звернулася Анастасія Гаманець – мати двох дівчаток. Жінка розповіла про чоловіка-тирана. Вітчим був незадоволений поведінкою 4-річної донечки, тому вдарив її ногою в обличчя. Під оком у дитини залишився синець”.

Коли Анастасія пішла з дому, чоловік переслідував її й погрожуючи фізичною розправою.  Доводилось неодноразово викликати поліцію.

Жінкам з Дніпропетровщини, які потерпають від домашнього насильства, можна звернутися до  “Пані патронеса” за телефоном: (099) 632-77-01

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині “подруги” поставили на коліна та знущалися з дівчини. Також про те, що мати та вітчим розбещували і ґвалтували своїх доньок.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас