ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині “подруги” поставили на коліна та знущалися з дівчини

Інцидент стався у Дніпрі. Підлітки знущалися та принижували свою однолітку. Дівчину змусили стати на коліна та благати вибачення перед “подругою”. Під час цього дівчину вдарили по обличчю.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Дніпро.

На відео з соцмережі можна побачити дівчину, яку змусили поклонятися своїм, так би мовити, подругам. На колінах за щось вона просила пробачення перед іншою дівчиною та отримувала ляпаси від неї. Відео можна побачити за посиланням.

У пресслужбі ГУНП у Дніпропетровській області  факт події підтвердили. Питання взяла під свій контроль ювенальна поліція. За даним фактом проводиться перевірка, а всі учасники вже встановлені.

Цей випадок може бути визнаний актом булінгу або цькування, що є серйозним порушенням прав і безпеки особи. В Україні нещодавно прийняли закони та заходи, спрямовані на захист прав та безпеки осіб, які потерпають від таких дій.

Звертайтесь до правоохоронних органів та соціальних служб у випадку, якщо ви стали свідком або жертвою булінгу або цькування.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині померла мати трьох дітей, над якою майже щодня знущався чоловік. Також про те, що у Нікополі батько розбещував та ґвалтував своїх дітей.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас