ЖИТТЯ

Постане перед судом: у Нікополі батько розбещував та ґвалтував своїх дітей

Мешканець Нікополя розбещував та неодноразово ґвалтував своїх малолітніх дітей. На той момент їм було 8, 9 та 11 років. Потерпілі скаржилися матері, однак вона не реагувала. Згодом про все дізналась поліція.  Чоловік має постати перед судом. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, чоловік, проживаючи разом зі своїми  малолітніми дітьми та користуючись їхнім безпорадним станом, вчиняв злочини проти їхньої статевої свободи. Батько неодноразово ґвалтував двох доньок та сина, коли дружини не було вдома. Діти скаржилися матері, про те марно.

За неналежне виконання своїх обов’язків, жінку та чоловіка позбавили батьківських прав. Сина і доньок вилучили із родини. На виховання їх взяла прийомна сім’я, де вони перебувають і дотепер. Саме опікуни дізналися про злочини стосовно дітей злочини й повідомили поліцію.

Чоловік постане перед судом

Чоловік постане перед судом

За результатами слідчих заходів і допиту малих із використанням методики «Зелена кімната», інформація щодо вчинення протиправних дій чоловіка підтвердилася. Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Прокурори Нікопольської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактами зґвалтування та розбещення малолітніх дітей (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України).

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщини чоловік переслідував, зґвалтував та задушив 16-річну дівчинку. Раніше публікували відео моменту нападу на дівчину. Також стала відома особа вбитої у П’ятихатках. Також поліція показала відео затримання підозрюваного. І перед судом постане чоловік, який вбив співмешканку та неодноразово ґвалтував трьох її синів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас