ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині мати та вітчим розбещували і ґвалтували своїх доньок: нові подробиці

Стали відомі нові подробиці у справі про дитяче порно. Жертвами стали діти у сім’ї з Кривого Рогу. Наразі підозрювані — мати та вітчим — знаходяться під вартою з правом внесення застави в розмірі понад 2 млн грн. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу прокуратури в Дніпропетровській області.

За даними слідства, у Кривому Розі мати та її співмешканець розбещували 1-річну доньку. Також встановлено факт зґвалтування матір’ю іншої 2-річної доньки. Усі свої дії вони фіксували на мобільний телефон.

Під час обшуку у фігурантів було вилучено мобільні телефони з доказами.  Правоохоронці затримали їх у порядку ст. 208 КПК України.

Підозрювана

Підозрювана

Наразі затриманим суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави 2 млн 13 тис гривень.

Троє дітей підозрюваної знаходяться під наглядом медичних працівників. Органами опіки та піклування вирішується питання щодо їх подальшого влаштування.

Підозрюваний

Підозрюваний

За процесуального керівництва Криворізької центральної окружної прокуратури повідомлено про підозру співмешканцям за фактами вчинення кримінальних правопорушень проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх дітей (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України).

Раніше ми повідомили про те, що також про те, що 50-річний чоловік напав на 13-річну дівчинку. І про те, що 36-річного чоловіка засудили до довічного ув’язнення за зґвалтування 8-річної дівчинки.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас