ЖИТТЯ

Загрожує довічне ув’язнення: на Дніпропетровщині вітчим ґвалтував трьох дітей

Слідчі поліції Дніпра завершили досудове розслідування у справі ґвалтування чоловіком трьох дітей. Йому загрожує довічне ув’язнення. Про страшні злочини правоохоронцям стало відомо після затримання чоловіка за побиття до смерті своєї співмешканки у червні 2023 року.

Про це повідомила пресслужба поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

Під час досудового розслідування поліцейські отримали інформацію про можливу причетність підозрюваного до ґвалтування дітей вбитої жінки.

В ході слідчих заходів, отримали висновки судово-медичних, судово-психологічних експертиз, провели допит потерпілих із використанням методики «Зелена кімната». В результаті зібрали докази причетності 41-річного злочинця до 15 епізодів ґвалтування дітей.

З 2021 року, користуючись безпорадністю хлопчиків, підозрюваний проти їх волі вступав з ними у статеві стосунки. На момент вчинення злочинів дітям було від 11 до 16 років.

Зловмиснику інкримінують ч. 3, 4, 6 ст. 152 (зґвалтування), ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує довічне ув’язнення. Наразі чоловік перебуває в установі відбування покарань.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщини чоловік переслідував, зґвалтував та задушив 16-річну дівчинку. Раніше публікували відео моменту нападу на дівчину. Також стала відома особа вбитої у П’ятихатках. Також поліція показала відео затримання підозрюваного. Мешканець Марганця зґвалтував 13-річну дівчинку.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас