ЖИТТЯ

Стала відома особа вбитої 16-річної дівчини у П’ятихатках

У вівторок, 5 вересня, в районі вулиці Привокзальної знайшли мертвою 16-річну дівчину. Вона лежала у кущах поблизу будинку № 147. До пошуків нападника залучили близько 150 поліцейських. 

Про це повідомляє Інформатор.

Стала відома особа вбитої. Дівчину звали Єлизавета Головня. Неповнолітня тільки перейшла до 11-класу, 0 пише Інформатор Дніпро із посиланням на подругу Єлизавети.

“Вона була чуйною, пристойною, вихованою. Жодного разу не мала натяку у стилі одягу, або поведінці, які б могли спровокувати насилля”, — написала її подруга.

Поліція відкрила кримінальне провадження за пунктом 10 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Крім того, мешканці П’ятихаток у соцмережах скаржаться, що надвечір у місті не працює вуличне освітлення.

Якщо у вас є будь-яка інформація, яка допоможе слідству (бачили підозрілу особу, запис з відеореєстратора на машині) в період часу з 22:00 години 4 вересня, прохання дану інформацію  повідомити до поліції за телефонами (067) 631-67-92(096) 671-29-75.

Окрім того, за бажанням ви можете фінансово підтримати батьків Єлизавети:

  • 5168 7573 9911 3259 — карта “ПриватБанку” (Головня Олександр Васильович).

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині в колодязі знайшли рештки людини. Також про те, що на Дніпропетровщині вантажний потяг наїхав на чоловіка, який лежав на коліях.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас