ЖИТТЯ

Мешканець Нікополя неодноразово ґвалтував своїх дітей 8, 9 та 11 років

Мешканець Нікополя розбещував та неодноразово ґвалтував своїх малолітніх дітей. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, чоловік, проживаючи разом зі своїми малолітніми дітьми вчиняв злочини проти їхньої статевої свободи. Чоловік неодноразово ґвалтував двох дочок та сина, коли дружини не було вдома.

На момент вчинення протиправних дій дітям було 8, 9 та 11 років. Потерпілі скаржилися матері, однак вона не реагувала.

За неналежні умови утримання, невиконання обов’язків щодо життя та здоров’я дітей жінку та чоловіка було позбавлено батьківських прав, а сина і доньок вилучено із неблагополучної родини. На виховання їх прийняла прийомна сім’я, де вони перебувають і дотепер. У подальшому опікуни дізналися про вчинені стосовно дітей злочини та повідомили до поліції.

За результатами комплексу слідчих заходів, а також проведення психологічного дослідження дітей за допомогою «зеленої кімнати» інформація щодо вчинення відносно них протиправних дій підтвердилася. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщини чоловік переслідував, зґвалтував та задушив 16-річну дівчинку. Раніше публікували відео моменту нападу на дівчину. Також стала відома особа вбитої у П’ятихатках. Також поліція показала відео затримання підозрюваного.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас