ЖИТТЯ

Знущався над дітьми та знімав порно: затримали 28-річного мешканця Дніпропетровщини

Столична поліція викрила мешканця Дніпропетровщини, причетного до виготовлення та поширення дитячої порнографії. Жертвами розпусника стали маленькі доньки двох його співмешканок, з якими він проживав з 2017 по 2022 роки.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури, передає Інформатор.

Чоловік користувався довірливим ставленням до себе примушував дівчаток до участі у створенні фото- та відеоматеріалів з моделюванням сексуальної поведінки, відвертих сексуальних поз та зображенням їхніх статевих органів. Також він вчиняв інші розпусні дії щодо дітей. Дівчатам на той момент було 3 та 7 років.

Тaкож він знущався над дітьми: вигaняв їх нa вулицю без одягу, відбирaв гроші, їжу тa принижувaв. Наразі педофіл перебуває під вартою. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Під час обшуку правоохоронці вилучили у чоловіка електронні носії інформації, що містили близько 100 фото- та відеофайлів з дитячою порнографією, створеною за примусовою участю малолітніх дітей.

Знущався над дітьми та знімав порно: затримали

Знущався над дітьми та знімав порно: затримали

Крім того, обвинувачений протягом тривалого часу вчиняв психологічне та фізичне насильство стосовно дітей іншої співмешканки, особливо щодо двох з них – дівчинки 2010 та хлопчика 2004 років народження.

Він погрожував дітям насильством, нецензурно висловлювався, принижував, наносив кулаками та ногами побої в різні частини тіла, забирав продукти, забороняв їм дивитися мультфільми та проводити час разом з братами і сестрами. У якості покарання за непокору чоловік неодноразово, у тому числі взимку, виганяв хлопчика та дівчинку з будинку на вулицю без теплого одягу та взуття

Усе це відбувалося у присутності трьох інших малолітніх дітей співмешканки. За клопотанням прокуратури обвинувачений перебуває під вартою. Київською міською прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за ст. 126-1, ч. 2 ст. 156, ч. 4, ч. 6. ст. 153, ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині педофіла засудили до 13 років позбавлення волі. Через недбалість матері померло немовля. Жінку будуть судити.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас