ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині померла мати трьох дітей, над якою майже щодня знущався чоловік

У січні 2023 року у Дніпрі померла мати трьох дітей. На її тілі знайшли 76 синців різного терміну. Спочатку поліція розслідує справу як вбивство, а потім закриває. Начебто за висновком судово-медичної експертизи причиною стала хвороба серця. 

Втім, за словами адвокатки Юлії Сегеди, жінка жодного разу не зверталась зі скаргами на серце та не стояла на обліку. Про це пише Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро та на публікацію Юлії.

Натомість регулярно, майже щодня, протягом двох років жінку лупцював чоловік, від якого вона народила третю дитину. Про це навіть сусіди знали. Вони декілька разів викликали поліцію, але померла говорила, що у неї все гаразд і правоохоронці їхали.

“І ось час йде. Він її б’є, вона випроваджує дітей на вулицю, щоб вони не бачили побиття. І так два роки…  Потім його мобілізують, але через пів року він залишає частину, рахується в СЗЧ (самовільне залишення частини — ред.), є кримінальне провадження, але він спокійно живе дома та б’є дружину”, — написала Юлія Сегеда.

Наразі адвокатка оскаржила постанову про закриття кримінального провадження. За її клопотанням правоохоронці призначили комісійну судово-медичну експертизу. Слідство триває.

“Я хочу реагування, бо фото трупа, де жінка вся в синцях, в якої зупиняється серце дивитись страшно. А те, що розказують діти, які отримують психологічну допомогу — це взагалі жах”, — додала вона.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі 58-річну жінку пограбував знайомий після відпочинку в кафе. Інший, 35-річний чоловік, пограбував жінку у під’їзді будинку. Ще один чоловік вистрелив з пневматичної зброї в руку перехожій. Також про те, що на Дніпропетровщині 32-річна жінка до смерті побила знайомого.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас