ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині жінка ледь не померла під час домашнього кератинування

Всі жінки хочуть бути привабливими та красивими. Мода на пряме та гладке волосся завжди актуальна. З 2010 року трендом догляду за волоссям є бразильське випрямлення. Кератин – це білок, який складається з амінокислот і наноситься на волосся з послідуючим вирівнюванням його термощипцями. Під час процедури виділяється формальдегід – це газ, який має неприємний, різкий запах та може викликати алергію.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення медика Влада Боднюка.

Так до єдиної центральної диспетчерської “103” надійшов критичний виклик. Сестра повідомила, що її 32-х річна жінка без свідомості. На виклик негайно прибула бригада.

Зі слів сестри проводили процедуру кератинування вдома. При огляді стан у жінки важкий, свідомість відсутня, шкірні покриви холодні, бліді, дихання поверхневе, сухі свистячі хрипи, та пульс на периферії не визначається, ритм синусовий, правильний.

Після надання екстренної медичної допомоги (введення адреналіну, інфузійна та киснева підтримка) з діагнозом: анафілактичний шок шпиталізована до профільного медичного закладу міста в стабільно-тяжкому стані.

Раніше ми повідомили про те. що медики Нікополя розповіли подробиці обстрілу господарського гіпермаркету. Також медики розповіли подробиці ДТП у Капулівці, під час якої загинула дівчинка.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас