ЖИТТЯ

Медики Нікополя розповіли подробиці обстрілу господарського гіпермаркету

11 вересня з раннього ранку в Нікополі почалися артобстріли. Вороги тероризували місто до вечора. Опівдні до Нікопольської станції екстреної медичної допомоги поступив виклик в господарський гіпермаркет з причиною виклику: прилетіли снаряди, є двоє поранених.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення медикині Валентині Марченко.

Не дивлячись на безперервну загрозу, на виклик виїхали дві бригади. На місці події серед потрощених уламків знаходилися потерпілі – молодий чоловік 23 років і ще один – 47-річний чоловік. У молодшого діагностовано обширні рвані рани правого стегна та лівої гомілки, в глибині яких – уламки розбитих кісток. З потерпілим відразу ж почала працювати лікарська бригада, йому наклали турнікети на травмовані кінцівки, зробили знеболення, іммобілізацію, провели первинну обробку ран, наклали асептичні пов’язки, підключили інфузійну терапію та транспортували на ношах в міську лікарню.

Другому постраждалому надавала допомогу фельдшерська бригада, у нього діагностовано уламкове поранення правого стегна. Йому також надана допомога в повному обсязі та госпіталізовано в міську лікарню.

Раніше ми повідомили про те, що з самого ранку загарбники обстріляли Нікопольський район. Також вночі ворог обстрілював Червоногригорівську та Марганецьку громади.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас