ВЛАДА

Дніпровський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід патрульному, який смертельно поранив чоловіка

Сьогодні, 19 вересня, у приміщенні Дніпровського апеляційного суду відбулося засідання. На ньому розглядали аппеляційну скаргу Дніпропетровської обласної прокуратури на ухвалу Кіровського районного суду від 31.08.2023, щодо обрання нашому колезі, Єгору Звонкову, запобіжного заходу.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

Після кількох годин слухань, колегія суддів залишила без змін попереднє рішення. Застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 30 жовтня 2023 року.

Нагадаємо, 29 серпня на проспекті Мазепи поліцейські зупинили автомобіль Jaguar за порушення правил дорожнього руху. Між парою та патрульними почався конфлікт, який переріс у бійку. Правоохоронцю довелося застосувати зброю,  він смертельно поранив чоловіка. У салоні автомобіля також були двоє дітей, один із яких зняв на відео інцидент. Пізніше стало відомо, що поліцейського затримали. Відео з бодікамер показало, що в ході конфлікту чоловік дозволяв собі грубості на адресу патрульних. Також ми розповідали, як минув перший суд над поліцейським. Команда Інформатора продовжує слідкувати за розвитком подій.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині за опір поліцейському 23-річній жінці присудили домашній арешт. Також про те, що постраждалій патрульній з Дніпра небайдужі зібрали понад 1,1 мільйона гривень. Куди пішли кошти читайте у нашому матеріалі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас