ВЛАДА

Пішов із життя Почесний громадянин Нікополя, засновник компанії “Сентравіс” Василь Атанасов

З невимовним сумом повідомили, що вчора, 18 вересня, пішов із життя Почесний громадянин Нікополя Василь Радіонович Атанасов. Він був акціонером та засновником одного з найбільших підприємств міста та Дніпропетровщини – компанії “Сентравіс”.

Про втрату повідомила пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Внесок Василя Атанасова у розвиток та розбудову Нікополя важко переоцінити. Його смерть стала важкою втратою для всього трудового колективу, родини, колег, промислового товариства країни.

Все своє життя він присвятив Нікопольському Південнотрубному заводу. Пройшов шлях від підручного вальцівника до старшого майстра, займався науковою діяльністю у Всесоюзному науково-дослідному інституті трубної промисловості та обіймав керівні посади у створеному сімейному бізнесі.

“Нікопольська міська рада та виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття з приводу смерті Василя Радіоновича. Поділяємо горе родини та підтримуємо у годину скорботи! Світла пам’ять про Василя Радіоновича вічно житиме у наших серцях”, – йдеться у повідомленні.

Василь Радіонович Атанасов

Василь Радіонович Атанасов

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті Василя Радіоновича Атанасова.

Раніше ми повідомили про те, що на Нікопольщині передчасно помер директор ТОВ “Придніпровський” Олексій Стаценко. Також повідомили про смерть уродженця Марганця, відомого письменника та актора Бориса Худімова.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас