ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині за опір поліцейському 23-річній жінці присудили домашній арешт

У Дніпрі за опір поліцейському молодій дівчині обрали запобіжний захід. 23-річна правопорушниця буде знаходитися під домашнім арештом з 21-ї години до 7-ї години ранку.

Про це повідомила пресслужба патрульно поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

23-річній жінці, яка була в автомобілі чоловіка, застреленого патрульним 29 серпня у Дніпрі, обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Відповідне рішення сьогодні ухвалив Бабушкінський райсуд Дніпра.

Нагадаємо, 29 серпня на проспекті Мазепи поліцейські зупинили автомобіль Jaguar за порушення правил дорожнього руху. Між парою та патрульними почався конфлікт, який переріс у бійку. Правоохоронцю довелося застосувати зброю,  він смертельно поранив чоловіка. У салоні автомобіля також були двоє дітей, один із яких зняв на відео інцидент. Пізніше стало відомо, що поліцейського затримали. Відео з бодікамер показало, що в ході конфлікту чоловік дозволяв собі грубості на адресу патрульних. Також ми розповідали, як минув перший суд над поліцейським. Команда Інформатора продовжує слідкувати за розвитком подій.

12 вересня слідчі ГУНП в Дніпропетровській області вручили фігурантці повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу та ін.) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що постраждалій патрульній з Дніпра небайдужі зібрали понад 1,1 мільйона гривень. Куди пішли кошти читайте у нашому матеріалі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас