ЖИТТЯ

В Марганці гості з Криму готували смачну кашу з м`ясом

У час, коли всі ми переживаємо страшні воєнні часи, будь-яка щира підтримка запам’ятовуються надовго. Особливі нотки позитиву подарували добрі кримські друзі, які вдруге влаштували смачне свято для мешканців Марганця. 2 серпня вони пригощали всіх смачною національною стравою. 

Про це повідомила пресслужба Марганецької міської ради, передає Інформатор.

2 серпня в районі Інституту зібралися і молодь, і літні люди. Всі прийшли, щоб вкотре насолодитися смачною стравою – нутом з м’ясом, який був не менш смачний.

Захід відбувся завдяки Духовному Управлінню Мусульман Криму ”ДУМК” та Фонду Національного Добробуту Криму ”ФНДК”, за підтримки Меджлісу кримськотатарського народу та міського голови Геннадія Боровика, в межах благодійного проєкту ”Годуємо Країну Смак Українського Криму”.

Усміхнені, доброзичливі гості з Криму, виявилися не тільки професійними кулінарами, а ще й гарними співрозмовниками, які від щирого серця презентували людям свій кулінарний шедевр та підтримували добрим словом надії.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині можуть продавати мелену каву з отруйною речовиною. Також про те, що до Дніпропетровщини завезли радіоактивний арахіс з Бразилії.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас