ЖИТТЯ

На Нікопольщині передчасно помер директор ТОВ “Придніпровський” Олексій Стаценко

Виконавчий комітет і працівники Червоногригорівської селищної ради, депутатський корпус, висловлюють співчуття рідним та близьким, з приводу передчасної смерті директора ТОВ “Придніпровський”, депутата Червоногригорівської селищної ради восьмого скликання, Стаценка Олексія Васильовича.

Про це повідомили в місцевому Telegram-каналі, передає Інформатор.

Олексій Васильович був людиною доброї вдачі, веселим та принциповим. Жив в селі Мусіївка, нашої громади.

Пішов з життя Олексій Стаценко

Пішов з життя Олексій Стаценко

Внесок Олексія Васильовича в розвиток сільського господарства та праця в агропромисловому комплексі району є неоціненним. “Ми його завжди будемо пам’ятати як щиру людину, талановитого керівника, який мав високий авторитет і повагу серед колег. Світла пам’ять про Олексія Васильовича залишиться в серцях тих, хто його знав”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили, коли поховають воїна і козака з Нікополя Олександра Хомачкова. А також про загибель бойового медика з Приміського. У боях за Україну загинув 46-річний солдат з Нікополя. Під час наступу біля Кремінної загинув наш земляк нацгвардієць. Повідомили подробиці загибелі 31-річного працівника нікопольського майданчика Інтерпайп Ніко Тьюб. Його родина три місяці родина очікувала офіційних результатів ДНК-експертизи. Також ми повідомили про смерть Вадим Юхименко, який загинув допомагаючи в евакуації пораненому.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас