ЖИТТЯ

Три місяці очікувань офіційних результатів ДНК-експертизи: подробиці загибелі 31-річного воїна з Нікополя

На війні, 11 березня, загинув Віктор Непивода, працівник нікопольського майданчика Інтерпайп Ніко Тьюб. Три місяці родина очікувала офіційних результатів ДНК-експертизи. На жаль, трагічна загибель захисника підтвердилась. Життя військовослужбовця обірвалось під час бою поблизу населеного пункту Терни, Донецької області.

Сьогодні, 4 липня, у Нікополі в останню путь провели Віктора Непивода та Євгена Топчія. Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополі, передає Інформатор.

Нікопольська пресслужба Інтерпайп Ніко Тьюб розповіла про свого загиблого колегу. Віктор 2 роки мужньо боронив країну на службі за контрактом у лавах 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, повідомляє Інтерпайп Ніко Тьюб.

Влітку 2022 року Віктора, молодшого сержанта, призначили командиром відділення засобів радіозв’язку. За відважну службу відзначений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ 2 ступені «За взірцевість у військовій службі».

На підприємстві Віктор працював різальником труб ТПЦ-2. Колегам і керівникам запам’ятався як доброзичливий та старанний працівник.

У Нікополі у захисника залишилась дружина та двоє маленьких дітей (1 та 2 роки), батьки. Допомогти родині можна перерахувавши кошти на картку «Приват Банк» дружини:

  • 4149 6293 5412 5577 (Непивода Карина В’ячеславівна)

Нагадаємо про загибель 31-річного командира відділення засобів зв’язку з Нікополя. Читайте про уродженця Нікопольщини Іллю Грабаря, який був посмертно нагороджений орденом “За мужність”. Також на війні загинув акушер-гінеколог з Нікопольського району.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас