ЖИТТЯ

Стало відомо, коли поховають воїна і козака з Нікополя Олександра Хомачкова

15 липня на Донеччині, в бою за вільну і незалежну Україну, загинув матрос Олександр Хомачков. Під час виконання бойового завдання він попав під мінометний обстріл. До свого 30-річчя Олександр не дожив два дні. 

Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов у Facebook висловив глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника та повідомив дату прощання з ним, передає Інформатор.

Олександр Хомачков народився 17 липня 1993 року. У 2010 році закінчив ПТУ № 42 у Нікополі. Тривалий час працював у ВАТ «Птахофабрика «Південна».

У вересні минулого року став до лав Збройних Сил України та брав участь у бойових діях, спрямованих на забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі й стримування збройної агресії російської федерації. У нього залишилися мати та брат.

Панахида відбудеться 21 липня у Кам’янському, об 11:00 у Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ на вулиці Сергія Слісаренка, 34. Поховають воїна о 12:00 на Алеї Героїв на вулиці Весняній.

Раніше ми повідомили про те, що на війні загинув бойовий медик з Приміського. У боях за Україну загинув 46-річний солдат з Нікополя. Під час наступу біля Кремінної загинув наш земляк нацгвардієць. Повідомили подробиці загибелі 31-річного працівника нікопольського майданчика Інтерпайп Ніко Тьюб. Його родина три місяці родина очікувала офіційних результатів ДНК-експертизи. Також ми повідомили про смерть Вадим Юхименко, який загинув допомагаючи в евакуації пораненому.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас