ЖИТТЯ

Залишився неповнолітній син: на війні загинув бойовий медик з Приміського

Із сумом повідомили про загибель нашого земляка – 34-річного Олександра Надєїна. Він загинув 11 линя мужньо виконуючи військовий обовʼязок поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Про це повідомила “Газета Нікопольська правда”, передає Інформатор.

На фронт Олександр Надєїн пішов добровільно. Він був бойовим медиком 3 десантно-штурмового взводу 8 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону військової частини А0284, старшим солдатом.

Сестрі говорив: «Тань, я себе тут (на війні) знайшов. Я розумію, що моє покликання – рятувати людей». У Олександра залишився неповнолітній син.

Церемонія прощання з героєм відбулась сьогодні, 9 липня. Для тих, хто хоче підтримати родину загиблого, є картка сестри Надєїної Тетяни: 5167 8032 2796 8778. Крім того, гроші можна покласти у скриньку в будинку культури.

На війні загинув бойовий медик з Приміського Олександр Надєїн

На війні загинув бойовий медик з Приміського Олександр Надєїн

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героям!

Нагадаємо, раніше ми повідомили про те, що пішов у вічність славний козак з Нікополя Олександр Хомачков. Він потрапив він мінометний обстріл. Також у боях за Україну загинув 46-річний солдат з Нікополя. Під час наступу біля Кремінної загинув наш земляк нацгвардієць. Повідомили подробиці загибелі 31-річного працівника нікопольського майданчика Інтерпайп Ніко Тьюб. Його родина три місяці родина очікувала офіційних результатів ДНК-експертизи. Також ми повідомили про смерть Вадим Юхименко, який загинув допомагаючи в евакуації пораненому.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас