ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 12 липня потонуло троє людей

12-го липня, на водоймах Дніпропетровщини були виявлені тіла загиблих чоловіків та жінки. Два випадки трапились в обласному центрі. На місце приїхали рятувальники.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

О 12:05 до Служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло повідомлення, що неподалік вулиці Січеславська Набережна Центрального району міста, у річці Дніпро виявлено тіло. За викликом направлено відділення водолазів-рятувальників.

По прибуттю до місця події, фахівці ДСНС дістались тіла жінки, що знаходилось у 5-ти метрах від берега. Загиблу вилучили з води та передали співробітникам поліції.

О 12:14 надзвичайники отримали повідомлення, що у селі Василівка-на-Дніпрі Раївської сільської територіальної громади Синельниківського району, у річці Дніпро виявлено тіло людини.

За допомогою гумового човна, рятувальники транспортували тіло загиблого чоловіка до берега та передали працівникам Національної поліції.

Також 12-го липня, о 16:04 до Служби порятунку «101» від свідка події надійшло повідомлення, що на озері Котлован, розташованому неподалік вулиці Журналістів Індустріального району міста Дніпро, чоловік зник під водою під час купання. За викликом направлено водолазів-рятувальників обласного центру.

За допомогою водолазного спорядження, фахівці ДСНС обстежили водойму. Тіло потонулого чоловіка, 1996 року народження, виявили у 20-ти метрах від берега, на глибині 3 метри.

Надзвичайники вилучили загиблого з води та передали його співробітникам поліції.

Раніше ми повідомили про те, що на водоймах Дніпропетровщини за один день загнули двоє чоловіків. Днями раніше у ставку потонув 36-річний чоловік.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас