ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині бійцівський пес розірвав собаку: що загрожує власнику

У Підгородному на вулиці Колгоспна стаффордширський тер’єр без намордника покусав йоркширського тер’єра. Інцидент стався під час прогулянки, 7 липня. Від отриманих травм малий собака загинув. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро та на публікацію Поліцейського офіцера громади Підгородненської територіальної громади.

Про подію повідомили до поліції. Правоохоронці склали адмінпротокол за порушення правил утримання тварин по статті 154 КУпАП частини 2, який передадуть до суду. Також з власницею собаки провели профілактичну бесіду.

Відзначимо, що санкція статті передбачає штраф від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварин. У перерахунку на гроші, власниця собаки заплатить максимально 85 гривень. Тварину в неї можуть конфіскувати.

Бійцівський пес розірвав собаку

Бійцівський пес розірвав собаку

“Громадяни, які побачили вигулювання собак без намордників чи повідків, можуть звернутися до власника з проханням надягнути на собаку намордник та повідок. Якщо ж власник не йде на контакт, у такому разі можна звертатися і в поліцію за номером 102 та повідомити про небезпеку для оточення. При можливості до приїзду працівників поліції потрібно зафіксувати факт вигулу собаки її господарем з порушенням правил на мобільний телефон або залучити свідків. Такі відеозаписи та пояснення свідків стануть доказами по справі”, – повідомляє поліцейський офіцер громади.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині сусід вбив пса, врятованого з-під обстрілів, а  чоловік застрелив собаку. Також під Нікополем пес покусав сімейне подружжя та їх сина. Розказали і про те, шо робити після укусу тварини.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас