ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині у ставку потонув 36-річний чоловік

6-го липня, о 19:13, до Служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло прохання про допомогу у пошуках тіла чоловіка, який ймовірно потонув на місцевому ставку у селищі міського типу Межова Синельниківського району. За викликом направлено місцевих надзвичайників.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

За допомогою гумового човна, рятувальники обстежили 200 кв.мводної поверхні. Тіла не виявили. Із настанням темряви пошукові роботи довелося призупинити.

Наступного дня, 7-го липня до місця події було направлено дніпровських водолазів-рятувальників. За допомогою аварійно-водолазного спорядження надзвичайниками було обстежено понад 80 000 квадратних метрів надводної частини ставку та 32 00 квадратних метрів підводної частини.

О 20:35 на відстані 100 метрів від берега та на глибині 3 метри, було виявлено тіло чоловіка 1987 року народження. Надзвичайники доставили потопельника на берег та передали працівникам Національної поліції. До місця події залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині надзвичайники врятували підлітка, який травмував ногу. Також у Нікополі надзвичайники врятували з палаючої квартири 44-річну жінку.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас