ЖИТТЯ

Вдарив молотком по голові: на Дніпропетровщині затримали 48-річного чоловіка

У Дніпрі затримали 48-річного чоловіка за підозрою у жорстокому побитті 46-річного містянина. Під час конфлікту підозрюваний вдарив потерпілого молотком по голові. Від отриманої травми чоловік помер.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

7 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків по вулиці Доблесній у Новокодацькому районі Дніпра виявлено тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці зʼясували, що 5 липня між двома чоловіками виникла сварка, під час якої 48-річний підозрюваний завдав власнику будинку смертельну травму молотком.

Правоохоронці затримали 48-річного нападника. На місці події вилучили знаряддя злочину – молоток. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. За злочин чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі жінка здавала в оренду неіснуюче житло. Також у Нікополі викрили шахрая: 38-річний чоловік збагачувався на любителях кошенят.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас