ЖИТТЯ

У Нікополі викрили шахрая: 38-річний чоловік збагачувався на любителях кошенят

У Нікополі поліцейські викрили схему інтернет-шахрайства. Зловмисник  розміщував в інтернеті оголошення про продаж кошенят різних порід, яких не мав у  наявності та виманював у довірливих покупців гроші. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Охочі придбати тварин переводили на банківську картку гроші в сумі від 3-х до 12 тисяч гривень, після отримання яких  зловмисник переставав відповідати на дзвінки. Загалом він ошукав громадян на суму майже 50 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до злочинів причетний 38-річний мешканець Покрова, раніше судимий за майнові злочини. Слідчі задокументували шахрайські дії фігуранта та провели санкціонований обшук за місцем його мешкання. Було вилучено два мобільні телефони та ноутбук.

20 червня, після проведення всіх необхідних слідчих дій, за 8 фактами шахрайств, чоловіку повідомили про підозру за  ч. 2 ст. 190 (заволодіння чужим майном шляхом обману) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 37-річний онук вбив свою бабусю через відмову дати гроші. Також на Дніпропетровщині 38-річний чоловік, під час сварки, вдарив ножем у груди знайомого.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас