ЖИТТЯ

Мешканець Марганця наживався на людях, які потерпали від нестачі води

Впродовж червня мешканець Марганця розміщував оголошення про продаж ємкостей з водою об’ємом тисяча літрів. Отримавши передоплату, товар не надсилав, а гроші привласнював.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

На лінію «102»  звернулися шість потерпілих з Марганця, які купували воду за оголошенням на одному із сайтів. Вони розповіли, що після здійснення передплати, продавець перестав виходити з ними на зв’язок.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що до злочину причетний  33-річний мешканець Марганця, який вигадав схему обману людей, що опинилися в скрутному становищі через відсутність водопостачання внаслідок підриву Каховської ГЕС. За цей час він встиг ошукати людей на 3 тисячі гривень.

5 липня зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні 6 фактів злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії по кримінальному провадженню тривають.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі збільшують кількість транспорту для підвозу води. Також у Покрові свою місію розгорнула міжнародна організація Water Mission.

Мешканець Марганця наживався на людях, які потерпали від нестачі води

Мешканець Марганця наживався на людях, які потерпали від нестачі води

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас