ЖИТТЯ

Чому мешканці Нікополя не побачать воду у крані через обіцяні п’ять днів

Сьогодні, 6 липня, об’єкти пов’язані з розливом води у Нікополі працювали майже в штатному режимі. Про це звітує голова військової адміністрації Євген Євтушенко у вечірньому звернені.

Завдяки очільнику області Сергію Лисаку, наше місто та район додатково отримають більше десятка автомобілів для підвозу водиЦе дозволить збільшити кількість пунктів видачі, пише голова Нікопольської РВА. Також до підвезення залучена “Укрзалізниця”.

За словами Євгена Євтушенко, ситуація на пунктах розливу покращилась, але ще є над чим працювати. Роботи з модернізації об’єктів водозабезпечення міста тривають без вихідних, передає Інформатор.

“Продовжуємо залучати питну бутильовану воду. Налагодили співпрацю з фундацією GEM, сьогодні отримали від них двадцять тон води для міста Нікополь. Благодійники планують працювати в районі на постійній основі. Також до Нікополя приїхало ще двадцять тон питної бутильованої води від ТМ “Моршинська”. Дякую за допомогу!”.

Хіба жінки елегантного віку заслуговують на таке життя?

Хіба жінки елегантного віку заслуговують на таке життя?

Нагадаємо, гучну заяву про відновлення водопостачання для всіх мешканців Нікополя за 5 днів зробив Заступник Керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба, Звичайно, містяни чекають виконання обіцянок, бо вже завтра закінчується вказаний термін. Однак Євген Євтушенко розвінчав усі надії людей на появу води у крані. Мовляв, пошкоджені комунікації через зсув ґрунту, тож поки що залишаємося без води.

І саме злободенне питання у містян звичайно про повне відновлення водопостачання у Нікополі. У відповідь йде пояснення про чергові роботи, які розтягнуться ще на два тижні.

Раніше ми показали і розказали про ситуацію з водою у Нікополі. Повідомили про те, що у Покрові свою місію розгорнула міжнародна організація Water Mission. Також про те, що мешканці Нікополя можуть виїхати до безпечних регіонів України. Розказали, як можна евакуюватися з нашого міста.

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас