ВЛАДА

У Нікополі обіцяють відновити подачу води для всіх мешканців протягом 5 днів,- Кулеба

Триває ліквідація наслідків підтриву російськими окупантами Каховської ГЕС. Особлива увага населеним пунктам, які постраждали через обміління водосховища. На контролі ситуація з водою у Нікопольському та Криворізькому районах. Проєкти, які втілювали весь цей час, вже дають результати.

Про це повідомляє Заступник Керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба, передає Інформатор.

Відсьогодні відновлюють централізовану подачу води в Покрові. Це відбуватиметься поступово, як того вимагає технологічний процес. Найближчі дні вміст хлору у воді буде перевищувати звичний. Вже через тиждень містяни зможуть отримати стабільну послугу водопостачання.

У Нікополі система водопостачання працює на 30%. Попри ворожі обстріли триває відновлення та модернізація усієї системи. Протягом 5 днів планується відновити подачу води для всіх мешканців міста.

Буде вода в кранах й в місті Марганець, пише Кулеба. Але на це потрібно трохи більше часу – вже монтується водопровід.

Місто Кривий Ріг – вода є, подається погодинно. Продовжується будівництва магістрального водогону «Інгулець-«Південне» – масштабний проєкт, який довзолить дати воду двом районам. Йому – максимум уваги та сил від місцевої та обласної влади.

Важливо, що в громади постійно підвозиться вода. На Дніпропетровщину вже доставили майже 13 тисяч тонн води. Розгорнули 270 пунктів, де люди можуть її набрати.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі зросли тарифи на воду: як змінилась сума в платіжках. Рішення не погоджене з урядом: нові тарифи на воду розкритикував Зеленський.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас