Нікополь До сайту

У Нікополі обіцяють відновити подачу води для всіх мешканців протягом 5 днів,- Кулеба

Триває ліквідація наслідків підтриву російськими окупантами Каховської ГЕС. Особлива увага населеним пунктам, які постраждали через обміління водосховища. На контролі ситуація з водою у Нікопольському та Криворізькому районах. Проєкти, які втілювали весь цей час, вже дають результати.

Про це повідомляє Заступник Керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба, передає Інформатор.

Реклама

Відсьогодні відновлюють централізовану подачу води в Покрові. Це відбуватиметься поступово, як того вимагає технологічний процес. Найближчі дні вміст хлору у воді буде перевищувати звичний. Вже через тиждень містяни зможуть отримати стабільну послугу водопостачання.

У Нікополі система водопостачання працює на 30%. Попри ворожі обстріли триває відновлення та модернізація усієї системи. Протягом 5 днів планується відновити подачу води для всіх мешканців міста.

Буде вода в кранах й в місті Марганець, пише Кулеба. Але на це потрібно трохи більше часу – вже монтується водопровід.

Реклама

Місто Кривий Ріг – вода є, подається погодинно. Продовжується будівництва магістрального водогону «Інгулець-«Південне» – масштабний проєкт, який довзолить дати воду двом районам. Йому – максимум уваги та сил від місцевої та обласної влади.

Важливо, що в громади постійно підвозиться вода. На Дніпропетровщину вже доставили майже 13 тисяч тонн води. Розгорнули 270 пунктів, де люди можуть її набрати.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі зросли тарифи на воду: як змінилась сума в платіжках. Рішення не погоджене з урядом: нові тарифи на воду розкритикував Зеленський.

Реклама

Альона Антонова