ВЛАДА

У Нікополі зросли тарифи на воду: як змінилась сума в платіжках

Відсьогодні у Нікополі зросли тарифи на воду. У середньому рівень підвищення тарифів становитиме 32% і залежатиме від регіону. У міста, які найбільше постраждали внаслідок бойових дій, тарифи залишаються незмінними. 

Про підвищення цін повідомляє “Нікопольводоканал” на своєму офіційному сайті, передає Інформатор.

КП «Нікопольводоканал» повідомляє, що з 1 липня 2023 року вступають в дію нові тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, встановлені постановою НКРЕКП № 1211 від 29.06.2023 р., відповідно до якої тарифи на централізоване водопостачання та  централізоване водовідведення КП «Нікопольводоканал» складають:

Ознайомитися з постановою можна на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет за посиланням.

Перегляд тарифів обумовлений стрімким зростанням вартості його складових, а саме підвищення цін на електроенергію, реагенти, паливно-мастильні матеріали, запчастини, тощо, необхідних для забезпечення технологічного процесу та підтримання основних засобів у робочому стані для виконання безперебійної роботи водопровідної та каналізаційної систем.

Відомо, що тарифи на водоспоживання у містах, які суттєво постраждали внаслідок бойових дій, залишаються незмінними. Це Харків, Миколаїв і Херсон.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас