ЖИТТЯ

20-річний мешканець Покрова ошукував людей у соціальних мережах

У Покрові викрили 20-річного шахрая, який ошукував людей на продажах в інтернеті. Чоловік створив у соціальних мережах декілька сторінок магазинів з відгуками задоволених клієнтів та заманював покупців акціями, знижками та безкоштовною доставкою. У такий спосіб юнак ошукав вісім громадян на суми від 850 до 2-х тис. гривень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

До кіберполіції звернулися потерпілі особи та повідомили, що купували одяг в інтернеті, відправляли гроші на банківську карту, після чого продавець зникав та блокував їх акаунти. Зловмисника встановили – ним виявився мешканець Покрова.

28 червня за погодженням з Нікопольською окружною прокуратурою чоловіку повідомили по підозру у вчинені 8 фактів злочинів, передбачених ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Будьте уважними, обираючи повну оплату товару або часткову передплату, можна стати жертвою шахраїв. Якщо вас ошукали – негайно зверніться до кіберполіції або на лінію “102”.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі жінка здавала в оренду неіснуюче житло. Також у Нікополі викрили шахрая: 38-річний чоловік збагачувався на любителях кошенят.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас