ЖИТТЯ

Стало відомо, як почуваються постраждалі від ракетного удару по медзакладу Дніпра

27 травня ворог завдав ракетного удару по Дніпру. Загарбники поцілили по медзакладу та вет-клініці. Пять людей загинуло, ще тридцять постраждало.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення генерального директора Дніпропетровської Обласної Клінічної Лікарні ім. І.І. Мечникова Сергія Риженка.

Семеро людей потрапили до лікарні Мечникова. Всі вони вижили. Серед постраждалих 52-річна Алла. В неї відкрита черепно-мозкова травма, множинні рани голови, переломи кісток обличчя і важке поранення обох очей. В лікарні Мечникова, в реанімації, її стабілізували. Зараз вона йде на поправку, але потім необхідно відновлювати зір.

Також до лікарні поступив 44-річний лікар Сергій. З важкою травмою голови, пораненням обличчя, з якого діставали відламки, з перфорацією барабанної перетинки та переломом стегнової кістки. Зараз він хоче якнайшвидше повернутись до роботи, щоб надавати допомогу героям.

80-річний Дмитро, пенсіонер-перехожий, вийшов за водою і втратив руку. Бадьоро тримається і вірить тільки в нашу перемогу. Останні четверо одужують, одержали допомогу та готуються до виписки, покидають лікарню Мечникова.

“Вони вірили в себе, в свою силу духа та в свою рідну Україну, яка їх не залишить на самоті без допомоги. Але більш за все дякують лікарям Мечникова за порятунок, зі сльозами на очах та з ранами на обличчі”, – пише лікар.

Раніше ми повідомили про те, що мешканців Нікополя і області попередили про масові кібератаки ворога. Також на Дніпропетровщині запрацювала “гаряча лінія” допомоги ветеранам та їхнім родинам.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас