ЖИТТЯ

Дві людини загинуло та тридцять постраждало: у Дніпрі оголосили день жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару

Сьогодні війська рф вдарили ракетою по медзакладу Дніпра. Загинуло дві людини, тридцять постраждалих, ще трьох розшукують. Розбір завалів продовжується.

про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення мера Дніпра Бориса Філатова та голову Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Завтра, 27 травня, у Дніпрі оголошено день жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару росіян по одній з лікарень. Він знищив філіал одного з медзакладів, де надавали психіатричну допомогу. Жодних військових обʼєктів там і близько не було.

“Постраждалих могло бути більше. Фактично, людей врятувало диво. На момент атаки по лікарні там тривала «перезмінка». А лише кілька тижнів тому, родини переселенців, що тимчасово проживали на другому поверсі медзакладу, як раз звідти виїхали. Тож, може, диво станеться ще раз. І ми знайдемо тих медпрацівників, з якими нині немає звʼязку.
І що кількість жертв не зростатиме далі.”, – пише мер міста.

Загалом за підсумками масованої ракетної атаки вночі і денного обстрілу, у місті більше тисячі вибитих вікон. В амбулаторіях і прилеглих житлових будинки. В школах і дитсадочках. На корпусі стадіону і в дитячих позашкільних закладах. В низці інфраструктурних і торгових обʼєктів. Є ушкодження дахів і комунікацій. Не кажучи вже про приватне майно людей.

Раніше ми повідомили про те, що важкою артилерією та дронами війська рф обстріляли Нікополь і Марганецьку громаду. Також ми повідомили наслідки нічної ракетної атаки на Дніпро. Також війська рф поцілили по медзакладу у Дніпрі.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас