ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині запрацювала гаряча лінія допомоги ветеранам та їхнім родинам

У Дніпропетровській ОВА запустили гарячу лінію допомоги ветеранам та членам їхніх родин. Вона створена на базі Регіонального контактного центру.

Звертатися на гарячу лінію можна за телефоном: (0800) 505-085. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської ОДА.

Гарячу лінію допомоги ветеранам та членам їхніх родин створили для зручності мужніх героїв. Аби вони могли зателефонувати й отримати фахову консультацію, подати звернення, дізнатися необхідну інформацію.

На гарячу лінію ветерани або їхні рідні можуть звертатися з будь-яких питань, які турбують – побутових, тих, які стосуються виплат, компенсацій, пільг, лікування та реабілітації. Оператори готові проконсультувати, якщо потрібно – перенаправити до профільних установ. Гаряча лінія допомоги ветеранам та членам їхніх родин працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі та районі зменшиться тривалість комендантської години. До Нікополя завітали журналісти з Японії.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас