ЖИТТЯ

У ліцеї під Нікополем для дітей відкрили «Клас безпеки»  

У селищі Настасівка Нікопольського району відкрили “Клас безпеки”. Його розташували на базі ліцею Мирівської сільської ради та облаштували інформаційними плакатами, навчальними іграми, та посібниками для освітян з мінної безпеки. Для юних слухачів провели перший урок і влаштували умовну пожежу. 

Ініціаторами відкриття класу є дитяча організація UNICEF Україна. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу ДСНС України в Дніпропетровській області.

Ініціаторами класу є дитяча організація UNICEF Україна.

Клас розділено на спеціальні зони: пожежна та мінна безпека, цивільний захист та домедична допомога. Приміщення обладнано не лише наочними матеріалами, навчальними макетами небезпечних предметів, тематичними іграми, інформаційними плакатами, посібниками для освітян, а й справжнім бойовим одягом рятувальників та спорядженням.

У ліцеї під Нікополем для дітей відкрили «Клас безпеки»  

У ліцеї під Нікополем для дітей відкрили «Клас безпеки»

Перший урок для юних слухачів

Перший урок для юних слухачів

Учнів навчатимуть правилам безпеки

Учнів навчатимуть правилам безпеки   

Під час презентації класу був проведений перший урок безпеки рятувальниками. Також вони розповіли слухачам про пожежну безпеку в побуті та під час навчання.

Клас розділено на спеціальні зони

Клас розділено на спеціальні зони

Співробітники ДСНС наочно демонстрували та навчали школярів роботі з пожежно-технічним оснащенням. Діти приміряли одяг та разом гасили умовну пожежу.

Також діти дізнались про порядок дій при виявленні підозрілого чи вибухонебезпечного предмета, а також, як надати домедичну допомогу травмованим у різних випадках.

Фото на пам'ять

Фото на пам’ять

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі відкрили «Клас безпеки» для дітей. У Покрові також його відкрили. Подібний клас є у учнів Олексієвки.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас