ЖИТТЯ

На базі ліцею в Олексіївки відкрили “Клас безпеки”

В Покровській сільській територіальній громаді, на базі Олексіївського ліцею відкрили “Клас безпеки”. Він створений спільними зусиллями фахівців ДСНС та педагогів даного закладу. В класі будуть навчати дітей пожежної, мінної безпеки. Ознайомлять з порядком дій в екстримальних ситуаціях та набуттям навичок надання домедичної допомоги постраждалим. 

Про це повідомила пресслужба Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області. “Клас безпеки” поділено на тематичні зони: протипожежний захист, мінна безпека, домедична допомога, протирадіаційний захист тощо.

В новоствореному класі інспектори Нікопольського районного управління ДСНС провели перший урок безпеки для школярів. Щоб ширше розкрити тематику, до проведення уроку доєдналися волонтери представництва Червоний Хрест Нікопольщини.

На базі ліцею в Олексіївки відкрили "Клас безпеки"

На базі ліцею в Олексіївки відкрили “Клас безпеки”

Школярам розповіли яких правил безпеки дотримуватись, щоб уникнути займання, як діяти якщо все ж пожежа трапилась; що робити та куди телефонувати в разі виявлення підозрілого або вибухонебезпечного предмета, а також ознайомили з методами надання домедичної допомоги постраждалим в різних ситуаціях.

До уроку доєдналися волонтери Червоного Хреста

До уроку доєдналися волонтери Червоного Хреста

Інспектори провели перший урок безпеки

Інспектори провели перший урок безпеки

Фахівці сподіваються, що в майбутньому отримана дітьми інформація допоможе зберегти життя. На завершення діти отримали солодкі подарунки від рятувальників та багато корисної пізнавальної продукції від Міжнародної організації UNICEF та волонтерів Червоного  Хреста.

"Клас безпеки" поділено на тематичні зони

“Клас безпеки” поділено на тематичні зони

Клас створений спільними зусиллями ДСНС та педагогів

Клас створений спільними зусиллями ДСНС та педагогів

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові відкрили “клас безпеки”. Правила кібербезпеки для дітей під час війни: поради батькам – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас