ЖИТТЯ

Кореспонденти телеканалу “РАДА” та іспанського RTVE фіксують ворожі атаки у Нікополі

Журналісти всеукраїнських й зарубіжних ЗМІ фіксують військові злочини росіян та показують об’єктивну картину сьогодення Нікополя. Цього тижня у нашому місті побували кореспонденти телеканалу “РАДА” та іспанського RTVE.

Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Під час інтерв’ю міський голова Олександр Саюк розповів кореспондентам про те, якою є зараз безпекова ситуація в місті, про ворожі обстріли, як міська влада допомагає мешканцям ліквідовувати їх наслідки.

“Ворог обстрілює Нікополь майже щодня. Тому, підтримка постраждалих нікопольців є для нас головним пріоритетом. За майже рік ми відпрацювали механізми надання допомоги. У багатьох мешканців просто немає власних коштів, щоб відновити житло. Будівельні бригади виконують ремонти за кошти міського бюджету. Віримо, що наші збройні сили допоможуть змінити ситуацію на краще і обстріли Нікополя припиняться”, – розповів мер.

Кореспонденти фіксують ворожі атаки у Нікополі

Кореспонденти фіксують ворожі атаки у Нікополі

Знімальні групи побували на місцях останніх обстрілів, поспілкувались з очевидцями подій та мешканцями, житло яких постраждало.

Ворог руйнує житлові будинки

Ворог руйнує житлові будинки

Власними силами журналісти не можуть зупинити війну. Проте показуючи військові злочини росіян у світі, вони допомагають посилити підтримку України міжнародними партнерами. Віримо, що спільними зусиллями перемогти ворога та повернути мирне небо над нашою країною.

Нікополь щодня під обстрілами

Нікополь щодня під обстрілами

Раніше ми повідомили про те, що до Нікополя завітали журналісти всеукраїнських ЗМІ. Поліція Нікополя показала наслідки ворожої атаки під час якої було поранено чоловіка.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас