ЖИТТЯ

Мешканцям Червоногригорівки видаватимуть гуманітарну допомогу 2 травня

У селищі Червоногригорівка буде видаватись гуманітарна допомога від організації World Central Kitchen. Її можуть отримати сім’ї військовослужбовців, а також сім’ї загиблих. Видача триватиме один день.

Про це повідомила у Telegram-каналі Червоногригорівська ТГ, передає Інформатор.

У Червоногригорівському ліцеї у вівторок, 2 травня, з 10:00 до 11:30 буде видаватись гуманітарна допомога. Для її отримання потрібні наступні документи: паспорт, ідентифікаційний номер, довідка за формою 5 або військовий квиток, та документи, підтверджують родинний зв’язок (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб), спеціальний талон (QR-коди, які отримали минулого разу).

Допомога призначена сім’ям військовослужбовців, а також сім’ям загиблих військовослужбовців, яких мобілізовано з початку повномасштабного нападу, які отримали таку допомогу по спеціальному талону (QR код) 3 та 4 квітня (на зворотньому боці написана попередня дата). Також прийти за допомогою можуть ті, хто не зміг отримати її минулого разу.

Важливо! За вимогою організації, яка надає цю гуманітарну допомогу, вам відмовлять у видачі, якщо ви отримали вже таку допомогу як постраждалі від обстрілів, особи з інвалідністю, ліквідатори аварії на ЧАЕС, багатодітна сім’я, УБД, батьки, які виховують дітей з інвалідністю чи ВПО.

Раніше ми повідомили про те, що громади Дніпропетровщини отримають допомогу від «U-LEAD» для відновлення зруйнованого ворогом. За березень гуманітарну допомогу отримало понад 50 тисяч мешканців Нікополя. Також читайте, як отримати допомогу від держави сім’ям загиблих через війну.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас