ЖИТТЯ

На трасі під Нікополем внаслідок ДТП загинуло 2 чоловіка

2 травня, о 12:20, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про ДТП, що сталася на автошляху Р-37 між селами Чумаки та Сергіївка Нікопольського району. За вказаною адресою направили рятувальників Нікополя та Томаківки у складі двох чергових відділень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю надзвичайників до місця події встановлено, що сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів: BYD та Volkswagen Passat. Внаслідок ДТП загинули двоє водіїв транспортних засобів.

Співробітники ДСНС за допомогою аварійно-рятувального обладнання вилучили двох чоловіків без ознак життя з понівечених автівок. До надання допомоги було залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Співробітники поліції проводять слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 32-річний чоловік викрав автомобіль біля магазину. П’яний водій на очах у батьків збив дитину. На Дніпропетровщині рятувальники деблокували 19-річного водія ВАЗ з понівеченої автівки.

Під Нікополем внаслідок ДТП загинуло 2 людини

Під Нікополем внаслідок ДТП загинуло 2 людини

ДТП сталася на автошляху Р-37

ДТП сталася на автошляху Р-37

Сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів

Сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас