ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині син до смерті забив батька молотком

Сімейна драма розгорнулася під час застілля в одному з будинків у Кривому Розі 1  травня. Батько та син випивали, а потім – посварилися. Молодик схопився за молоток та вдарив ним рідну людину. 

Про це повідомляє «Дніпро Оперативний», посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, передає Інформатор.

Вчора, на лінію «102», надійшло повідомлення про вбивство в одній з квартир на території Покровського району міста. Прибувши на місце, правоохоронці встановили, що 24-річний містянин посварився зі своїм батьком під час застілля. У ході з’ясування стосунків чоловік схопив молоток та завдав родичу кілька ударів по голові. Від отриманих травм 46-річний чоловік помер на місці.

Фото від поліції: знаряддя вбивства

Фото від поліції: знаряддя вбивства

Тіло вбитого чоловіка направили на судмедекспертизу. Його сина затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події вилучили знаряддя злочину – молоток.

Затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У 2019 році цього ж молодика судили за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму батькові. Тоді чоловікові пощастило і він вижив. Ймовірного злочинця затримали. Справу розслідують за статтею «умисне вбивство», про це повідомляє “Свої. Кривий Ріг”.

ФОТО 18+

Трагедія в Кривому Розі

Трагедія в Кривому Розі

Батько та син випивали

Батько та син випивали

Потім вони посварилися

Потім вони посварилися

Чоловік схопив молоток на напав на батька

Чоловік схопив молоток на напав на батька

Син до смерті забив батька молотком

Син до смерті забив батька молотком

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 54-річний чоловік зарізав рідного сина. Мешканця Дніпра судитимуть за вбивство 13-річного хлопчика та рідного брата. А в Апостолово 58-річний чоловік вбив 41-річного знайомого тричі вдаривши ножем у шию. Також читайте про те, що на Дніпропетровщині вітчим забив до смерті 4-річного малюка.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас