ЖИТТЯ

Мешканця Дніпра судитимуть за вбивство 13-річного хлопчика та рідного брата

Мешканця Дніпра судитимуть за серію жорстоких вбивств. Чоловік вбив 13-річного хлопчика, власного брата і ще одного чоловіка. Всі злочини були чітко сплановані задля власної наживи. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби обласної Дніпропетровської прокуратури.

У серпні 2022 року мешканець Дніпра вчинив розбійний напад на домоволодіння знайомого з метою заволодіння майном.  Озброївшись та одягнувши засоби конспірації, чоловік проник до будинку, де на той час перебував 13-річний пасинок господаря.

Побачивши незнайомого, дитина намагалася його зупинити, але зловмисник здійснив вогнепальний постріл у хлопчика, а потім завдав численні удари ножем по тілу. Від отриманих травм малолітній помер на місці.

Під час досудового розслідування було встановлено епізоди інших жорстоких вбивств. Усі злочини було здійснено задля власної наживи та детально сплановано. Так, рідного брата він вбив та розчленував, а потім шляхом підроблення документів заволодів його квартирою.

Маючи конфлікт з керівником автогаражного кооперативу та бажаючи повернути керівну посаду, він завдав численні смертельні удари ножем потерпілому, а тіло сховав у гаражі.

Мешканця Дніпра судитимуть за серію жорстоких вбивств

Мешканця Дніпра судитимуть за серію жорстоких вбивств

Чоловік вбив 13-річного хлопчика, власного брата і ще одного чоловіка

Чоловік вбив 13-річного хлопчика, власного брата і ще одного чоловіка

“Також встановлено співучасть у вчиненні розбійного нападу рідного сина обвинуваченого та скеровано обвинувальний акт до суду за фактами розбою, незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами, незаконного придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин (ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263, ч. 3 ст. 307 КК України).”, – йдеться у повідомленні.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання, у гаражному приміщенні, в автомобілі батька та сина вилучено засоби конспірації, схеми реалізації злочинів, підробні номери автівки, мобільні телефони, саморобну вогнепальну зброю та ножі, гранати, набої, психотропні речовини.

Вилучено саморобну вогнепальну зброю та ножі, гранати, набої, психотропні речовини

Вилучено саморобну вогнепальну зброю та ножі, гранати, набої, психотропні речовини

Наразі обвинувачений перебуває під вартою

Наразі обвинувачений перебуває під вартою

Обвинувальний акт скерували до суду (за фактами трьох умисних вбивств, розбою, незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами, незаконного виготовлення вогнепальної зброї, бойових припасів, викрадення паспорта, підроблення та використання офіційного документа). Наразі обвинувачений перебуває під вартою, йому загрожує довічне позбавлення волі. За клопотанням прокурора судом накладено арешт на все майно обвинуваченого.

Раніше ми повідомили про те, що у Апостолово 58-річний чоловік вбив 41-річного знайомого тричі вдаривши ножем у шию. Також про те, що на Дніпропетровщині вітчим забив до смерті 4-річного малюка.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас