ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині вітчим забив до смерті 4-річного малюка: подробиці від прокуратури

В смерті малюка підозрюється житель Дніпра. За даними слідства, чоловік на ґрунті гніву, що виник через плач дитини, побив сина своєї співмешканки. Від одержаних травм 4-річний хлопчик помер на місці. 

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

Наразі 29-річного чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Якщо його вину доведуть у суді, то чоловікові загрожує до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, трагедія сталася 30 березня. Поліцейські Дніпра отримали повідомлення про смерть маленького хлопчика. Чоловік декілька разів вдарив дитину у живіт та по тілу. На тілі малюка виявили забій на лобі та застарілий синець в області паху.

За процесуального керівництва Західної окружної прокуратури Дніпра повідомлено про підозру місцевому жителю за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень малолітній дитині (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України).

Наразі 29-річного чоловіка затримано

Наразі 29-річного чоловіка затримано

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловік наніс 19 ударів дворічному хлопчику: дитина померла. Також про те, що на Дніпропетровщині 39-річна жінка зробила смертельну ін’єкцію півторарічному сину.

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас