ЖИТТЯ

У Апостолово 58-річний чоловік вбив 41-річного знайомого тричі вдаривши ножем у шию

В Апостолове затримали 58-річного чоловіка за підозрою у вбивстві 41-річного знайомого. Злочинець декілька разів вдарив потерпілого ножем у шию. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

3 квітня під час конфлікту зловмисник завдав 41-річному знайомому близько трьох ударів ножем у шию. Правоохоронці відшукали злочинця, ним виявився 58-річний раніше судимий за майнові злочини містянин. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 3 місця злочину поліцейські вилучили знаряддя злочину – кухонний ніж.

4 квітня затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині вітчим забив до смерті 4-річного малюка. Також, батька та сина з Нікопольщини засудили до 7 років позбавлення волі за серію розбійних нападів.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас