ЖИТТЯ

У Мечникова лікарі провели унікальну операцію Захиснику

У Дніпрі лікарі провели унікальну операцію нашому Захиснику. Чоловік після одужання рветься до побратимів до Авдіївки. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення генерального директора Дніпропетровської Обласної Клінічної Лікарні імені Мечникова Сергія Риженко.

Сергію 54 роки, родом з Вінницької області. Чоловік з першого дня з сином на фронті. Пройшов дуже складний бойовий шлях. Одержав дві нагороди від Президента: годинник та орден “За мужність”.

Та пухлина ротової частини глотки перестала давати змогу активно брати участь в боях. Його направили до лікарні Мечникова. Професор Oleksandr Kovtunenko провів унікальну операцію, трансоральним методом видалив велику пухлину, яка заважала воювати.

“Одужує, повертається в бойову частину, де чекають бойові друзі та син. Настрій тільки один – захищати Батьківщину. Просить лікарів дозволити повернутись до Авдіївки. Дома після благословенної перемоги їх чекають жінка Сергія та наречена сина. В них любов одна – раз та назавжди…”, – пише лікар.

Раніше ми повідомили про те, що у лікарні Дніпра рятують ногу Захисника з Вінниці та вагітну жінку-капітана з осколковими пораненнями. На Дніпропетровщині бригада медиків врятувала чоловіка, який знепритомнів посеред вулиці.

У Мечникова лікарі провели унікальну операцію Захиснику

У Мечникова лікарі провели унікальну операцію Захиснику

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас