ЖИТТЯ

22 хвилини реанімації: на Дніпропетровщині бригада медиків врятувала чоловіка, який знепритомнів посеред вулиці

Учора, 14 квітня, на одній з вулиць Дніпра, чоловікові стало зле-він вийшов з авто, впав та більше не подавав ознак життя. Поруч знаходилися працівники міжнародної місії ООН, які розпочали серцево-легеневу реанімацію.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

На виклик була направлена найближча бригада екстреної медичної допомоги, і додатково, бригада інтенсивної терапії і реанімації Центральної підстанції Дніпровської станції ЕМД КП«ОЦЕМД та МК»ДОР» у складі лікаря Дарья Кацаруба, фельдшерів Титов Александр та Віктор Пальчинський.

По приїзді пацієнт самостійно не дихав а на моніторі асистолія. Було вирішено продовжити серцево-легеневу реанімацію: непрямий масаж серця, штучна вентиляція легень, медикаменти. На 22 хвилині рятувальних заходів бригадою на моніторі зафіксований правильний ритм, зʼявилася пульсація. Хворого терміново госпіталізовано до найближчого лікувального закладу з відділенням інтенсивної терапії.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 3-річна дитина впала з вікна на п’ятому поверсі. У Дніпрі врятували Захисника, який отримав поранення після прямого влучання танку.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас