Нікополь До сайту

На Дніпропетровщині 36-річному чоловіку відірвало кисть руки вибухівкою

22 квітня, о 0:29 до Дніпровської ЦОД надійшов виклик від чоловіка із Кам’янського. Він повідомив про вибух у в квартирі з травмою верхньої кінцівки. На виклик терміново прибула бригада “екстренки”.

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

Реклама

Виявилось, що у чоловіка 36 років в стані сильного алкогольного сп’яніння в руці вибухнув вибухонебезпечний предмет і відірвало кисть. Походження цього пристрою невідоме. Лікарі одразу почали надання екстреної медичної допомоги: зупинка масивної кровотечі накладенням турнікету, внутрішньовенний доступ, знеболення, інфузійна терапія і асептична обробка раньової поверхні.

З діагнозом: травматична ампутація лівої кисті, геморагичний шок ІІ ступеню, алкогольне сп‘яніння, чоловіка доставили до Кам‘янської ЛШМД і далі транспортували до спеціалізованої 16 -ї лікарні Дніпра.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині затримали 58-річного чоловіка, який погрожував підірвати гранату. У Марганці 52-річний чоловік позичив у знайомого телефон та втік.

Реклама

Анна Томілова