ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині затримали 58-річного чоловіка, який погрожував підірвати гранату

У Кривому Розі поліція затримала 58-річного чоловіка, який погрожував підірвати гранат. В ході перемовин містянин добровільно віддав боєприпас правоохоронцям.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

21 квітня, о 16:45, на лінію “102” зателефонував чоловік із погрозою підірвати гранату. На місце події прибуло керівництво ГУНП в Дніпропетровській області, Криворізького РУП, відділення поліції №7 та спецпризначенці.

Перемовини тривали близько трьох годин, після чого чоловік добровільно віддав боєприпас та був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події вилучили речові докази. Проводиться обшук домоволодіння.

Відомості за даним фактом внесені в ЄРДР за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру. На даний час тривають слідчі дії.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині дві лікарки-психіатри незаконно виписували рецепти на метадон. Також у Марганці 52-річний чоловік позичив у знайомого телефон та втік.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас